avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contributii administrator pensionar
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contributii administrator pensionar

Pana la ce data a fost valabila prevederea din Legea pensiilor nr. 19/2000, la art. 6^1 (2) respectiv ca se exceptează de la obligativitatea depunerii declaraţiei de asigurare persoanele prevăzute la art. 5 alin. (1) pct. IV şi V, dacă beneficiază de una dintre categoriile de pensii prevăzute de prezenta lege sau dacă se regăsesc în situaţiile prevăzute la art. 5 alin. (1) pct. I, II şi III.
Ultima modificare: Duminică, 30 Septembrie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

O intreprindere familiala este obligata sa plateasca cas? Geagu Oana Geagu Oana avem o intreprindere familiala cu activitate din 05.02.2009 pltile CASsunt obligatorii pana acum nu am facut platii si nici nu am fost instiinta-ti . daca ... (vezi toată discuția)
Pensia de stat este obligatorie? AlinaLavinia AlinaLavinia am sub 35 de ani si am auzit ca obligatoriu ar trebui sa platesc cotizatie lunara la Casa Nationala de Pensii.... Eu am pensie privata, am firma proprie si ... (vezi toată discuția)
Contributii asigurari sociale administrator pensionar rusumaria1 rusumaria1 as dori o relatie in legatura cu (CAS) pentru administrator cu contract de mandat care este si pensionar. intrbarea mea ar fi daca este obligatoriu de retinut ... (vezi toată discuția)