avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 359 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Statusul are acum 140 de caractere
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Statusul are acum 140 de caractere

O mica modificare astazi. Stasus-ul oricarui membru al comunitatii are acum 140 de caractere (inainte avea maxim 100 de caractere). Speram sa fie de bine. :)
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 09:28, 22 Noiembrie 2009
Este foarte bine :)
Una din placerile acestui forum este sa sa citesc aceste mici mesaje, citate..
Este ca si cum as primi o bombonica de la colegi care-mi permite sa iau acea pauza necesara de 10-20 de secunde intre 2 eforturi de concentrare, bombonica care aduce mereu o stare de bine si de optimism :D
@Grace--unele astfel de "bombonici" sunt ca pilulele cu cianura de potasiu!B-)
Si eu as fi vrut sa bag un text mai hotarat , dar m-am lovit in trecut de aceasta limitare .
Modificarea (in cele mai multe cazuri) duce spre perfectionare, deci e bine-venita...=D>
Subscriu la punctul de vedere al colegului Mihai Grigor...
Din nefericire, nu toata lumea distinge sfaturile bune (cu suport juridic) de cele asa zise rele.

Alte discuții în legătură

Un site pentru probleme cu calculatorul CYBORG CYBORG Buna ziua! Stiti dv. unde exista un sait pe Internet unde se dau raspunsuri prompte(nu sa asteptam cu zilele raspunsul) cum e avocatnet.ro-lauda lui-in care ... (vezi toată discuția)
Copii ale paginilor din registrul electronic tudorache_alyna tudorache_alyna Cum se pot face copii ale paginilor din registrul electronic care cuprind înscrierile referitoare la un angajat? Exista in programul Revisal o asemenea ... (vezi toată discuția)
Inconjurul pamantului in opinci, a fost un record romanesc? nucu$ nucu$ 1.Cunoaste cineva detalii despre acest subiect? 2.Este cineva interesat acum , dupa 101 ani sa afle periplul tragic al grupului de foarte tineri romani, ... (vezi toată discuția)