avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 329 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Statusul are acum 140 de caractere
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Statusul are acum 140 de caractere

O mica modificare astazi. Stasus-ul oricarui membru al comunitatii are acum 140 de caractere (inainte avea maxim 100 de caractere). Speram sa fie de bine. :)
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 09:28, 22 Noiembrie 2009
Astazi am vrut sa-mi scriu in status un cuvant in japoneza.. folosind evident literele japoneze..:))
N-a mers... ma rog, o surpriza chiar foarte mare n-a fost asta.;)
Intrebarea este: e o chestie care depinde de setarea calculatorului meu, sau trebuie sa permita si site-ul asa ceva?
шфеф сф ыу зщфеуюююютгьфш ыф фмуеш ыуефкуф зу сфдсгдфещкю
:)) e tot ce am putut obtine de pe calculatorul meu ca semne, nu am nici japoneza, nici chineza, nici indiana.......
..................................
Deci trebuie sa aveti in Control panel (calculatorul Dv.) la Regional and Language limba japoneza. O alegeti, dati Apply, OK....si apoi pe taskbar setati JP (e o iconita cu o tastatura). Mergeti in contul personal, pe status....si acolo va scrieti ce semn doriti - numai sa stiti carei taste corespunde acest semn...:))...) Il salvati, mergeti inapoi in control panel, restabiliti langajul uzual pe care il folositi pe tastatura deobicei si iarasi taskbar (En - presupun).....si gata!....:)
Ultima modificare: Duminică, 22 Noiembrie 2009
elga50, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un site pentru probleme cu calculatorul CYBORG CYBORG Buna ziua! Stiti dv. unde exista un sait pe Internet unde se dau raspunsuri prompte(nu sa asteptam cu zilele raspunsul) cum e avocatnet.ro-lauda lui-in care ... (vezi toată discuția)
Copii ale paginilor din registrul electronic tudorache_alyna tudorache_alyna Cum se pot face copii ale paginilor din registrul electronic care cuprind înscrierile referitoare la un angajat? Exista in programul Revisal o asemenea ... (vezi toată discuția)
Inconjurul pamantului in opinci, a fost un record romanesc? nucu$ nucu$ 1.Cunoaste cineva detalii despre acest subiect? 2.Este cineva interesat acum , dupa 101 ani sa afle periplul tragic al grupului de foarte tineri romani, ... (vezi toată discuția)