avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Intrebare despre munca neremunerata in folosul ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Intrebare despre munca neremunerata in folosul comunitatii 90 de zile,ore..

Intrebarea e: cate ore face o zi de munca in folosul comunitatii?Mi-au dat 90 de zile,in functie de ce sau cine decide cate ore are o zi de munca in folos. comuntatii in cazul meu? Conteaza daca sunt angajat la o firma unde muncesc 8 ore,f. rar 10 ore si aproape toate sambetele?sau nu conteaza daca sunt angajat sau nu?Adica daca sunt angajat imi poate da 2 ore iar daca nu am serviciu si nici o ocupatie ma obliga la 4 ore?
Multumesc
Ultima modificare: Luni, 1 Octombrie 2018
prodans, utilizator

Alte discuții în legătură

Intrebare despre executareamuncii in folosul comuntatii prodans prodans Rog sa raspunda doar cineva care chiar se pricepe sau a mai trecut prin asta,fara misto-uri va rog,Multumesc. 1.In baza art. 91-92 c.pn.suspenda executarea ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! in cazul conducătorilor auto profesioniști, pictograma ... George7816 George7816 Bună ziua! In cazul conducătorilor auto profesioniști, pictograma ciocănele care reprezintă alte activități, folosită atunci când soferul încarcă ... (vezi toată discuția)
Preaviz in caz de demisie geo30 geo30 Buna seara, Cate zile de preaviz sunt legale in cazul in care nu e o functie de conducere? In cazul meu: tura 1 se lucreaza 8 ore pe zi sambata si duminica ... (vezi toată discuția)