Buna ziua,
Suntem Casa de Ajutor Reciproc A Pensionarilor Sighisoara, si am dori sa va adresam o intrebare referitor la membrii insolventi.
Aceste persoane, cateva doar, au decedat, si nu au rude , au decedat si girantii, practic trebuie sa ii scoatem din evidenta noastra,din fisele personale, cu soldurile ramase la cotizatie si imprumut.
Am dori sprijinul dmv, , daca este posibil sa ne ajutati cu inregistrarea lor in evidentele noastre contabile si in programul de CARP.
Va reamintesc ca, venitul nostru este doar din taxa de inscriere si dobanda, deci nu din ratele de imprumut , si de aceea nu putem trece pe cheltuieli aceste sume.Trecerea pe cheltuieli ar insemna sa diminuam venitul nostru din dobanda si nu este in concordanta cu realizarile noastre, ca si cont de cheltuieli.
Noi ne-am gandit sa inchidem aceste fise prin contul 1171 , sold creditor, de care dispunem suficient.
Cerem sprijinul dmv., daca aveti si alte solutii in acest sens.
Va multumim
PRESEDINTE
Sing. HORVATH IOAN N
Reglare fisa
helenita
buna seara ,
cum ar trebui sa fac sa reglez fisa de la administratie . adica ma intereseaza care sunt inregistrarile contabile care trebuie sa le fac ?( ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.