avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1104 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Membrii Casa de Ajutor Reciproc insolventi
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Membrii Casa de Ajutor Reciproc insolventi

Buna ziua,
Suntem Casa de Ajutor Reciproc A Pensionarilor Sighisoara, si am dori sa va adresam o intrebare referitor la membrii insolventi.
Aceste persoane, cateva doar, au decedat, si nu au rude , au decedat si girantii, practic trebuie sa ii scoatem din evidenta noastra,din fisele personale, cu soldurile ramase la cotizatie si imprumut.
Am dori sprijinul dmv, , daca este posibil sa ne ajutati cu inregistrarea lor in evidentele noastre contabile si in programul de CARP.
Va reamintesc ca, venitul nostru este doar din taxa de inscriere si dobanda, deci nu din ratele de imprumut , si de aceea nu putem trece pe cheltuieli aceste sume.Trecerea pe cheltuieli ar insemna sa diminuam venitul nostru din dobanda si nu este in concordanta cu realizarile noastre, ca si cont de cheltuieli.
Noi ne-am gandit sa inchidem aceste fise prin contul 1171 , sold creditor, de care dispunem suficient.
Cerem sprijinul dmv., daca aveti si alte solutii in acest sens.
Va multumim
PRESEDINTE
Sing. HORVATH IOAN N
Ultima modificare: Marți, 2 Octombrie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Reglare fisa helenita helenita buna seara , cum ar trebui sa fac sa reglez fisa de la administratie . adica ma intereseaza care sunt inregistrarile contabile care trebuie sa le fac ?( ... (vezi toată discuția)
Situatia elementelor de activ si pasiv la o asociatie de proprietari alenka alenka 1.Soldul la casa si la banca il iau pe cel din 30.06.2013? 2.La sume neachitate de proprietarii din asociatie pt.lista de plata curenta -asta inseamna cei ... (vezi toată discuția)
Datorii mai vechi de 3 ani felisana felisana Am in soldul contul 462 suma de 80.000 lei. Aceasta datorie dateaza din anul 2004. Aceasta datorie nu mai este exigibila ca au trecut mai mult de 3 ani. ... (vezi toată discuția)