avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... titlul de proprietate teren extravilan
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

titlul de proprietate teren extravilan

Care sunt pasii pentru obtinerea titluluide proprietate pentru un teren extravilan?

Alte discuții în legătură

Inadvertenta intre titlu de proprietate si cf dariad dariad Care ar putea fi motivul/cauza/explicatia pentru care mai multe parcele de teren figureaza drept gradina INTRAVILAN in extras CF dinainte de reconstituirea ... (vezi toată discuția)
Tatăl meu a cumpărat un teren extravilan și îl are înscris ... boranicolaealexandru 68@gmail.com boranicolaealexandru 68@gmail.com Tatăl meu a cumpărat un teren extravilan și îl are înscris doar la registrul agricol comunal, acum Tatăl fiind decedat, mama noastră supraviețuitoare ... (vezi toată discuția)
Rectificare titlu de proprietate valery valery Am primit un titlu de prorprietate in care terenul apare in extravilan, insa eu stiu si asa apare si in cartile funciare ca terenul fiind in intravilan. Cum ... (vezi toată discuția)