avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire auto
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire auto

Buna ziua! Am un Cielo care a fost pe firma ( ii ) proprietarul a decedat (bunica mea) si am facut taxa de succesiune mostenitori am ramas eu si fratele meu. Masina are butelie Gpl din fabrica care a expirat , itp,rca,rovinieta expirate. Noi vrem sa o trecem pe numele nostru am intrebat la politie daca putem sa ramanem doi proprietari si au zis ca nu este nici o problema. Nu stiu cum sa procedez cu butelia dupa ce o schimb trebuie sa m duc la rar sa fac itp masina fiind pe numele firmei pe care ulterior am inchis-o, va rog sa imi spuneti o parere
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:33, 2 Octombrie 2018
Atat timp cat documentele auto sunt pe persoana juridica ,care actualmente este suspendata,veti intampina greutati la schimbare sistem alimentare gpl deoarece nu figurati proprietarul de drept al vehiculului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Itp expirat intr-un accident rutier ioana_2009 ioana_2009 As dori sa stiu daca un autoturism ce are ITP-ul expirat din septembrie 2007 poate incheia o polita de asigurare RCA in 2008?? Mentionez ca acest autoturism a ... (vezi toată discuția)
Asigurare rca conditionata de reinmatriculare pe numele mostenitorului. anla2 anla2 Buna ziua, Mostenitor testamentar al fostului sot ( legal intervenise divortul cu cativa ani inainte) a dobandit dreptul de proprietate pentru un autoturism ... (vezi toată discuția)
Motor cielo schimbat mircea111radu mircea111radu Buna seara! Am si eu o intrebare am schimbat motorul de pe un autoturism cielo pentru ca consuma ulei si intretimp mi-a expirat butelia de gpl, am schimbato ... (vezi toată discuția)