avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost gasit cu 10 grame de marijuana. Ce trebuie sa ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost gasit cu 10 grame de marijuana. Ce trebuie sa fac si la ce sa ma astept in aceasta situatie ?

Am fost gasit cu 10 grame de marijuana in posesie. Am fost dus la sectie unde am dat o declaratie in care am specificat posesia in scop de consum si nu trafic. Am declarat ca nu cunosc identitatea persoanei de la care am cumparat acea cantitate. Nu stiu la ce sanctiune sa ma astept sau la valoarea amenzii si nici ce trebuie sa fac in continuare.
Ultima modificare: Marți, 2 Octombrie 2018
Manuela Rășină, administrator
@viv26:
Ati deschis topic separat si v-am raspuns acolo.
Ultima modificare: Joi, 2 Ianuarie 2020
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posesie marijuana. rezz121 rezz121 Aproximativ acum 3 luni si jumatate am fost prins la un festival din Constanta cu 2 tigarete rulate care contineau marijuana. Cantitatea totala era undeva la ... (vezi toată discuția)
Consum și deținerea de marijoana Din păcate Din păcate În urma cu 3 săptămâni am fost oprit pentru un,, control de rutina \'\' în urma unui test anti drog am fost dus la probele de urina unde mi au ieșit ... (vezi toată discuția)
Inculpat pentru consum de droguri CipaNo CipaNo Buna ziua! Numele meu este Ciprian, in urma cu 6 luni am fost citat de către cei de la DIICOT pentru infracțiunea de de deținere și consum de droguri ... (vezi toată discuția)