avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bunuri sub 2500 lei
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bunuri sub 2500 lei

Daca un bun cu valoare de 1500 lei se inregistreaza la mijloace fixe si se amortizeaza intr-o perioada de 24 luni , deoarece se considera ca durata de viata este peste 1 an, se poate scote din evidenta acestor imobilizari dupa durata de amortizare se poate fi trecut in balanta in afara bilantului ,la bunuri de natura obiectelor de inventar?

Alte discuții în legătură

Amortizare completa-cum procedez iuli-ana iuli-ana daca am un mijloc fix complet amortizat trebuie sa fac inregistrarea 2813=2133,de exemplu? (asa am invatat la facultate) si il pastrez in registrul de mijloace ... (vezi toată discuția)
Amortizare program informatic modimpex modimpex buna ziua! am achizitionat un program pentru contabilitate in 09 2010, in valoare de 440 lei. in luna urmatoare am amortizat accelerat 681=280 440. in ... (vezi toată discuția)
Mijloace fixe de natura obiectelor de inventar mihaela chelaru mihaela chelaru am nevoie sa inteleg pentru o traducere daca aceasta definitie este corecta, doarece este data ca fiind [b]materiale de natura obiectelor de inventar [/b]: ... (vezi toată discuția)