avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... adeverinta vechime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

adeverinta vechime

In ce conditii se elibereaza o adeverinta de vechime(un fost angajat si a pierdut carnetul de munca ) si ce model de adeverinta se foloseste( este bun modelul de dupa 01.01.2011)?
Este obligatoriu, SA PREZINTE ,Monitorul Oficial al Romaniei in care s-a publicat pierderea carnetului de munca?!
Perioada lucrata este 1993-2000
Ultima modificare: Miercuri, 3 Octombrie 2018
gluten, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:38, 3 Octombrie 2018
Reconstituirea vechimii in munca (in cazul in care s-a pierdut carnetul de munca) se face pe baza adeverintelor de vechime, intocmite de catre angajatori/lichidatorii acestora in cadrul carora s-a prestat activitate in baza contractelor individuale de munca sau de catre inspectoratele teritoriale de munca in raza carora fostul angajator a avut sediul social, pe baza unei cereri insotite de urmatoarele documente:
- Monitorul Oficial al Romaniei in care s-a publicat pierderea carnetului de munca;
- copie C.I./B.I.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, imi puteti spune va rog frumos cu cine trebuie sa ... Ion3lia Ion3lia Buna ziua, Imi puteti spune va rog frumos cu cine trebuie sa vorbesc in vederea obtinerii unei adeverinte cu anii de munca prestati in Romania? Doresc sa ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata. nu-mi gasesc cartea de munca! cum trebuie sa ... Petrica Brinza Petrica Brinza Buna dimineata. Nu-mi gasesc Cartea de Munca! Cum trebuie sa procedez? (vezi toată discuția)