avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Vechime in specialitate studiilor la o functie publica
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Vechime in specialitate studiilor la o functie publica

Ce articol de lege stipuleaza clar vechimea in specialitatea studiilor si de ce sunt puse in anumite pozitii pentru blocarea cu intentie a potentialilor candidati la functii publice? Vechime este un termen evaziv si nu este clar ca trebuie vechime cu contract de munca in specialitatea studiilor.
Cel mai recent răspuns: georges50 , utilizator 19:37, 4 Octombrie 2018
HG 611/2008
art. 3
În sensul prezentei hotărâri, termenii și noțiunile folosite au următoarele semnificații:
.....
l) vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice - experiența dobândită în temeiul unui contract individual de muncă, a unui raport de serviciu sau ca profesie liberală, demonstrată cu documente corespunzătoare de către persoana care a desfășurat o activitate într-o funcție de specialitate corespunzătoare profesiei sau specializării sale, prin raportare la domeniul general de absolvire a studiilor potrivit nivelurilor de organizare a învățământului în România.
Multumesc

georges50 a scris:

Multumesc Mult

Ultima modificare: Joi, 4 Octombrie 2018
georges50, utilizator

georges50 a scris:

georges50 a scris:

Multumesc
Doresc sa dau in judecata Ministerul Public, care mi-a respins dosarul de participare la un concurs, aici sunt toate detaliile, e in legatura cu primul post de perchezitii informatice. Le-am pus la dispozitie documente...
[ link extern ] /

Ultima modificare: Joi, 4 Octombrie 2018
georges50, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in specialitate recunoscuta in învățământ lilianapelfin lilianapelfin Buna ziua, am lucrat 15 ani contabil șef conform pregătirii mele de contabilitate si informatica de gestiune. Acum sunt in învățământ si nu imi recunosc ... (vezi toată discuția)
Vechime studii superioare Stefania O Stefania O Bună ziua, în anii 2006-2010 am ocupat funcția de director operații tranzacții, trecuta în cartea de munca. Am terminat facultatea în 1998,firma la care ... (vezi toată discuția)
Vechime in specialitate studiilor vs. vechime in munca? Mihaela_12 Mihaela_12 Ma puteti ajuta, va rog... cu referinte legale privind diferenta intre specialitatea studiilor vs. vechimea in munca...? Si anume, un PFA, care pentru o ... (vezi toată discuția)