avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am încercat să iau un credit folosindu-mă de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Am încercat să iau un credit folosindu-mă de ajutorul cuiva de la bancă și de un certificat de căsătorie falsificat, iar acum mă caută poliția. Ce se poate întâmpla în continuare?

Am vrut anu asta ca sa iau un imprumut de la banca fiin mers la o institutie bancara care mia dat respingere. Dupa aceaia am aflat de la cineva ca ma poate tipul sa ajute cu o rata de la banca,la care si am apelat. M-a ajutat cu cerearea de formular ca o ruda de al lui lucreaza la o banca la care ma trimis el personal acolo tipa a facut in sistemul de programare cas casatorit( defapt sunt necasatorit) si mia zis daca banca ma suna si ma intreaba sa spun ca da si toate altele. Iar dupa cateva zile banca ma sunat si de aicea a inceput toata treaba.....vroiai ca sa trimit prin email certificatul de casatorie ( fiind eu nam ). tipul respectiv a zis ca nui nici o problema ca el rezolva..ma intrebat daca am o cunostiinta recent casatorit..a luat un certificat de casatorie si intrun format pdf sau ma rog a stres afara numele domnului si mia pus datele mele inlocul respectivului , dupa aceia de pe emailul meu ( ca am dat acces la un email pe care nu foloseam demult) a trimis la reprezentant bancar care ma sunat pt credit. Na dupa aia 2 zile ma suna banca ca actul respectiv e fals intreaba daca eu am facuto si am zis nu. No cererea de creditare a fost respinsa nu mau acceptat creditul ,,motiv frauda " . Iar peste 6 luni ma trezesc cu organele de politie in fata cases ca sa ma reprezint la sectia de politie....ca suspect in acte fals uz fals declaratie falsa...Ce se paote intampla in continuare
Ultima modificare: Duminică, 7 Octombrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Motanulnou , utilizator 12:20, 4 Ianuarie 2019
8 din 8 utilizatori consideră
acest răspuns util
Eu as zice ca daca nu faceti parte dintr-o banda de infractori care ar putea sa se razbune, cautati sa cooperati cu polistii si sa nu-i enervati. Adesea "imi recunosc vina, imi pare rau de ce-am facut" va asigura o pedeapsa mai mica. Daca aveti bani, angajati un avocat.
6 din 7 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cu toate sperantele, mai departe ar fi sa vi se intocmeasca dosar penal si sa ajungeti in spatele gratiilor, pentru ca va trebuie un pic de timp de reflectare asupra faptelor.
1 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
cum adica reflectare asupra faptelor/ .. l/:))) pentru ca ...?? macar ati citit bine ?
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va spun eu mai simplu.
Dumneavoastra ati facut un fals. Pentru asta cred ca o sa mergeti la inchisoare. Acolo o sa aveti timp sa va dati seama ca nu trebuia sa faceti acest lucru.
Acum ati inteles?
Ultima modificare: Luni, 8 Octombrie 2018
gigiz, utilizator
Angajati un avocat sau poate o sa aveti din oficiu. Nu o sa faceti puscarie dar o sa primiti o condamnare cu suspendare daca este prima data. La politie ar fi bine sa colaborati si sa spuneti de persoana care va invatat sa faceti asa. Poate a mai facut falsuri.
Ultima modificare: Miercuri, 10 Octombrie 2018
kyrakyra_65, utilizator

Alte discuții în legătură

Intocmire act fals fals la banca vlad0007 vlad0007 Am vrut anu asta ca sa iau un imprumut de la banca fiin mers la o institutie bancara care mia dat respingere. Dupa aceaia am aflat de la cineva ca ma poate ... (vezi toată discuția)
?ce sa va intampla vlad0007 vlad0007 Am vrut anu asta ca sa iau un imprumut de la banca fiin mers la o institutie bancara care mia dat respingere. Dupa aceaia am aflat de la cineva ca ma poate ... (vezi toată discuția)
Problema broker de credite maryus22 maryus22 Sa va spun povestea mea.Dupa cateva incercari esuate la cateva banci sa-mi fac un card de credit cu o limita macar de 1000 RON,am fost refuzat din diferite ... (vezi toată discuția)