avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... scoatere din circuit agricol
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

scoatere din circuit agricol

Este obligatorie scoaterea unui teren din circuitul agricol pentru a obtine autorizatie de constructie ? Cineva mi-a zis ca trecerea terenului in intravilan e suficienta.
Cel mai recent răspuns: george43 , utilizator 21:42, 4 Iulie 2006
da este
aceata operatiune te costa bani
daca pe actul de vanzare cuymparare este trecut cuvantul trebui sa scoti din circuitul agricol,si inseaMNA CA ESTE INTRAVILAN ARABIL
in ziua de astazi INTRAVILAN nu inseamna construibil
scuze
trecut cuvantul ARABIL inseamna ca este intravilan arabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren intravilan arabil nicolae m nicolae m buna seara ! am cumparat un teren intravilan arabil cu numar cadastral si inscris in cartea funciara si vreau sa construiesc pe el, se poate?ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Scoatere din circuitul agricol mihai09 mihai09 buna ziua am obtinu anul trecut in luna octombrie autorizatie de construire fara sa fiu nevoit sa scot terenul din circuitul agricol la banca imi cere sa ... (vezi toată discuția)
Cumparare pamant andreisuciu73 andreisuciu73 buna tuturor.as vrea sa stiu la cumpararea unui teren care in cartea funciara ii trecut ca si teren arabil,cu suprafata de 650m cat m ar costa toate taxele la ... (vezi toată discuția)