avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit pe venitul din dividende la societati listate ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit pe venitul din dividende la societati listate la BVB

Buna ziua. Sunt persoana fizica si obtin venituri doar din activitatea de transfer titluri de valoare si valori mobiliare, cat si din dividende acordate de societatile listate la BVB la care sunt actionar.Am depus DU pe 2017, prin SPV.Intrebare; daca imi fac o pensie privata pilon 3, pot deduce suma de 400 euro din veniturile mele in fiecare an incepand cu 2017?Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 11 Octombrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:58, 11 Octombrie 2018
Nu puteti deduce nimic din acest tip de impozit la venitul din investii, Veti plati ca persoana fizica impozitul pe castigul din tranzatiile la bursa si cass la venitul din dividende si din castig daca totul la cele doua trece de plafonul anual a 12 salarii minime
Ultima modificare: Joi, 11 Octombrie 2018
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cass pentru depasire plafon venituri din dividende maracinel maracinel Buna ziua. Am o intrebare si pana acum nimeni nu a stiut sa ma lamureasca exact. Cazul meu: am venituri din dividende (obtinute din cumparare actiuni la bvb) ... (vezi toată discuția)
Impozitul pe venit din investitii la bursa si cryptomonede MariusDanPopa MariusDanPopa Declaratia Unica 212: Sa spunem ca am obtinut venituri, ca persoana fizica, din investitiile la bursa in Romania: 100000 RON. Din venitul obtinut insa am ... (vezi toată discuția)
Formular 600 2018 Calin Oachis Calin Oachis Buna ziua, obligatia de a depune formularul 600 in 2018 - si deci si obligatia de plata a CAS-CASS, apartin oricarei persoane care obtine venituri ca persoana ... (vezi toată discuția)