avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale punct de lucru sau..?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

punct de lucru sau..?

Buna ziua,

Va supun atentiei urmatoarea problema:
angajatii unei firme au posibilitatea de a achizitiona produsele fabricate la pret de producator. In urma unui control de la Garda financiara am fost informati ca nu se respecta legea, in sensul ca produsele nu pot fi vandute en-detail, firma neavand obiect de activitate in acest sens si ca pt a putea vinde in continuare angajatilor trebuie sa infintez o noua firma...ce pot face in acest sens? punct de lucru...sau?

Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT - MEDIATOR , Avocat 16:51, 12 Noiembrie 2009
puteti modifica actul constitutiv adaugind ca obiect de activitate si vinzarea en detail a produselor fabricate.
dar pentru asta trebuie un spatiu distinct nu? care sa fie avizat de functionare?
catalin ciobanu a scris:

puteti modifica actul constitutiv adaugind ca obiect de activitate si vinzarea en detail a produselor fabricate.

De acord cu colegul meu.
Odata cu introducerea obiectului de activitate il autorizati la acelasi sediu.
este corecta doar modificarea actului constitutiv in acest sens? desigur tinand cont de faptul ca nu va fi o vanzare directa spre populatie...ci doar catre o categorie oarecum restransa de clienti, repsectiv angajatii firmei.
Da.Faceti o hotarare AGA, act constitutiv actualizat, declaratie model 3 in care solicitati pe sediu(sau punct de lucru-depinde unde functionati) autorizarea activitatii respective.

Alte discuții în legătură

Nelamuriri infiintare srl tdana24 tdana24 Buna ziua, am inceput formalitatile pentru infiintarea unui SRL-D si m-am impotmolit. Asadar am mai multe intrebari pe care vreau sa le adresez: 1.In ... (vezi toată discuția)
Sucursala romania anaioana anaioana Buna ziua, Pentru a deschide o sucursala in Romania, care ar fi pasii care trebuie parcursi, care sunt documentele care trebuiesc..etc.?Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Cod caen vanzare prezervative arstanescu arstanescu Buna ziua, Detin o intreprindere individuala ce are ca activitate principala fabricarea de articole handmade (caen1729) dar si 4789, 4791, 4799, caen-uri ... (vezi toată discuția)