avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Reguli poprire
Discuție deschisă în Executare silită

Reguli poprire

Buna ziua,

In data de 25 septembrie am primit sms de la ing ca am poprire pe cont de la primaria sectorului 4, le-am dat acordul sa achite poprirea. La o zi distanta am primit aceiasi instintare de la bcr dar nu am luat-o in seama stiibd ca am achitat. La cateva zile distanta sun totusi la bcr sa aflu daca trebuie da fac ceva anume, sa duc vreo dovada a platii si ei imi spun ca nu e necesar ca banii au fost retrasi din cont. Au voie sa plateasca din contul meu fara acordul meu ? (Cont in euro, datorie in lei). La ing plata a fost facuta pe 27, iar pe 28 bcr au platit si ei.
Iar azi am primit instintare acasa privind infintarea propririi unde este mentionat, pe langa 3 conturi bancare, si angajatorul dar si agentia de plati si insepctie sociala deoarece eu sunt in concediu de crestere a copilului. Au voie sa puna poprire pe un astf de venit?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Executare silită - proprire ing AndPopescu92 AndPopescu92 Buna ziua, Am următoarea problema. Am 3 Executari silite cu propriri atât la angajator cat si la banca. Propriri ce au început să aibă efect de luna ... (vezi toată discuția)
Poprire dintr-un cont in care platesc rata la banca sebastian_rusu sebastian_rusu Am intarziat cu plata unor impozite (existand si o amenda auto, platita de fapt), motiv pentru care mi-a venit la serviciu poprire pe salariu si conturile pe ... (vezi toată discuția)
Blocare / deblocare cont salariu cristi.a cristi.a Buna ziua, Am o poprire pe conturi pentru care compania la care lucrez achita 50% din venitul meu in contul execturului. Cealalta jumatate merge in contul ... (vezi toată discuția)