avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent insertie necuvenit
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent insertie necuvenit

Buna! Am beneficiat de stimulent de insertie pentru fetita ( ea face 3 ani in 12 octombrie). In 3 iulie mi am dat demisia de la locul de munca si m am angajat abia in 25 septembrie. Am vazut ca pe card mi au intrat banii pt stimulent fara intrerupere inclusiv luna aceasta. Ce se va intampla cu banii primiti necuvenit dupa data demisiei? Dupa cat timp se face debit si in cat timp ar trebui platit sau cum se recupereaza sumele?Ce ar trebui sa fac?

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie pana la varsta de 3 ani a copilului iolanda15 iolanda15 Buna seara! Va rog sa-mi spuneti, daca fetita mea implineste 2 ani pe 7 octombrie 2014 si eu ma intorc la serviciu cu 62 zile mai devreme, respectiv pe 5 ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie oana8917 oana8917 Buna ziua.As avea o intrebare.Am optat pt CCC pana la 2 ani.M-am intors la servici cand fetita avea 8 luni adica in 3 martie 2014,mi-am depus dosarul pt ... (vezi toată discuția)
Calcul stimulent inserție? Dana.m. Dana.m. Buna ziua, va rog sa ma lămuriți cu calcul stimulentului de inserție. M-am intors pe 18 iunie inapoi la lucru, beneficiind de stimulent. În luna iulie mi-a ... (vezi toată discuția)