avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Calcul stimulent inserție?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Calcul stimulent inserție?

Buna ziua, va rog sa ma lămuriți cu calcul stimulentului de inserție. M-am intors pe 18 iunie inapoi la lucru, beneficiind de stimulent. În luna iulie mi-a intrat indemnizația intreaga urmând ca apoi să se regleze din stimulent. Cum se calculează? Cati bani ar trebui să iau luna aceasta? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:15, 7 August 2019

Dana.m. a scris:
În luna iulie mi-a intrat indemnizația intreaga urmând ca apoi să se regleze din stimulent.

Nu exista asa ceva ... eu ultima luna de indemnizatie am luat-o pe cate zile erau, nu pentru o luna intreaga.

Oare ati fost la asistenta sociala sa declarati ca intrati in stimulent pentru a va intrerupe indemnizatia? Asistenta sociala de la ministerul muncii nu asistenta sociala care apartine de primarie unde va depuneti dosarele si actele. Daca nu ati fost la cei de la ministerul muncii sa stiti ca v-au intrat banii de indemnizatie pe luna intreaga necuvenit si va trebui sa mergeti sa va reglati situatia. Cele doua agentii de asistenta sociala nu comunica intre ele ca deh ROMANIA si e greu.
Dana.m. a scris:

Buna ziua, va rog sa ma lămuriți cu calcul stimulentului de inserție. M-am intors pe 18 iunie inapoi la lucru, beneficiind de stimulent. În luna iulie mi-a intrat indemnizația intreaga urmând ca apoi să se regleze din stimulent. Cum se calculează? Cati bani ar trebui să iau luna aceasta? Multumesc!

Stimulentul de insertie are o valoarea fixa , de 650 lei/luna.

Se calculeaza proportional in functie de data revenirii in activitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie cim norma partiala Gepetto25 Gepetto25 Buna ziua, Va rog un sfat, In cazul stimulentului de insertie, acesta se calculeaza proportional cu tipul de CIM. Adica este de 650 lei pentru un CIM cu ... (vezi toată discuția)
Rest de plata indemnizatie crestere copil TZLaura2014 TZLaura2014 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: Eu luam pe 9 ale lunii banii de indemnizatie crestere copil (pana la 2 ani). 920 de lei cu tot cu ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie necuvenit Lidia8 Lidia8 Buna! Am beneficiat de stimulent de insertie pentru fetita ( ea face 3 ani in 12 octombrie). In 3 iulie mi am dat demisia de la locul de munca si m am angajat ... (vezi toată discuția)