avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... stimulent insertie CIM norma partiala
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

stimulent insertie CIM norma partiala

Buna ziua,

Va rog un sfat,

In cazul stimulentului de insertie, acesta se calculeaza proportional cu tipul de CIM. Adica este de 650 lei pentru un CIM cu 8 ore zi? respectiv e jumatate pentru un CIM cu 4 ore ?

Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Gepetto25 , utilizator 15:09, 3 Aprilie 2017
Stimulentul de insertie are o valoare fixa stabilita prin lege. Nu se calculeaza in functie de durata timpului de munca mentionat in c.i.m.
freeelis a scris:

Stimulentul de insertie are o valoare fixa stabilita prin lege. Nu se calculeaza in functie de durata timpului de munca mentionat in c.i.m.

Multumesc frumos !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulet cim 4h elenabab elenabab Buna ziua, ma aflu in CCC. Bebe va implini 2 ani in iulie 2018 Anterior intrarii in ccc, am lucrat la 2 companii- cim 8 +cim 4 h, cel de 8 h- s a incheiat la ... (vezi toată discuția)
Calcul stimulent inserție? Dana.m. Dana.m. Buna ziua, va rog sa ma lămuriți cu calcul stimulentului de inserție. M-am intors pe 18 iunie inapoi la lucru, beneficiind de stimulent. În luna iulie mi-a ... (vezi toată discuția)
Contract de 4 ore si stimulentul de insertie! Corina271 Corina271 Buna ziua! Sotul se afla în stimulentul de insertie având 2 locuri de munca. La unul are contract de 8 ore iar la celalalt loc are contract de 4 ... (vezi toată discuția)