avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulet cim 4h
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulet cim 4h

Buna ziua, ma aflu in CCC. Bebe va implini 2 ani in iulie 2018
Anterior intrarii in ccc, am lucrat la 2 companii- cim 8 +cim 4 h, cel de 8 h- s a incheiat la sf anului, cel de 4 h este in vigoare.
intrebarile mele sunt :
- pot beneficia de stimulent avand cim 4 ?
- care ste suma minima pentru un cim 4h ?
Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:49, 2 Ianuarie 2018
Stimulentul de insertie este de 650 lei.

Stimulentul de insertie are o valoare fixa stabilita prin lege. Nu se calculeaza in functie de durata timpului de munca mentionat in c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie cim norma partiala Gepetto25 Gepetto25 Buna ziua, Va rog un sfat, In cazul stimulentului de insertie, acesta se calculeaza proportional cu tipul de CIM. Adica este de 650 lei pentru un CIM cu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu de crestere al doilea copil LittleMermaid LittleMermaid Buna ziua, Am nascut pe 10 august 2016. Pentru a primi stimuletul de insertie trebuie sa ma intorc la servici cu minim 60 zile inainte sa implineasca ... (vezi toată discuția)
Alocatie și ccc oana8989 oana8989 Buna ziua.Sunt in CCC,copilul împlinește 2 ani pe 12 iulie.Care va fii ultima luna in care voi lua indemnizația?Dar care va fii ultima luna in care voi lua ... (vezi toată discuția)