avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Contract de 4 ore si stimulentul de insertie!
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Contract de 4 ore si stimulentul de insertie!

Buna ziua!
Sotul se afla în stimulentul de insertie având 2 locuri de munca.
La unul are contract de 8 ore iar la celalalt loc are contract de 4 ore.
Dacă renunta la locul acela de munca unde are contract de 8 ore si rămâne doar cu acela de 4 ore mai primește stimulentul de insertie?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:22, 16 Aprilie 2019
Acordarea stimulentului de insertie nu este conditionata de durata timpului de munca mentionata in c.i.m., norma intreaga sau timp partial. Prin urmare, chiar daca veti avea un c.i.m. cu timp partial atunci veti beneficia de stimulentul de insertie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! in momentul de față sunt in concediu de creștere ... Kia1 Kia1 Buna ziua! In momentul de față sunt in concediu de creștere copil , dacă ma reîntorc la munca cu un contract de munca part time(2 ore sau 4 ore) ma ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie se acorda si ptr c.i.m de 4 ore? Roxanapavel1984 Roxanapavel1984 Buna seara,vreau sa imi schimb locul de munca,am 1 luna de cand am reinceput la vechiul loc de munca (am inceput inainte cu 60 zile inainte de a implini varsta ... (vezi toată discuția)
Stimulent de inserție schimbarea locului de munca. buna am o ... Nițu Andreea Nițu Andreea Stimulent de inserție schimbarea locului de munca. Buna am o fetita de 1 an și 9 luni sunt în CCC pana la vârsta de 2 ani. Știu ca pt a beneficia de ... (vezi toată discuția)