avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! In momentul de față sunt in concediu de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! In momentul de față sunt in concediu de creștere ...

Buna ziua!
In momentul de față sunt in concediu de creștere copil , dacă ma reîntorc la munca cu un contract de munca part time(2 ore sau 4 ore) ma încadrez să iau stimulentul de inserție ? Care ar fi contribuțiile aferente celor 2 sau 4 ore muncite , datorate statului? Mulțumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:45, 7 Septembrie 2020
Acordarea stimulentului de insertie nu este conditionata de durata timpului de munca mentionata in c.i.m., norma intreaga sau timp partial. Prin urmare, chiar daca veti avea un c.i.m. cu timp partial atunci veti beneficia de stimulentul de insertie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de inserție schimbarea locului de munca. buna am o ... Nițu Andreea Nițu Andreea Stimulent de inserție schimbarea locului de munca. Buna am o fetita de 1 an și 9 luni sunt în CCC pana la vârsta de 2 ani. Știu ca pt a beneficia de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, se poate beneficia de stimulent de insertie pana la ... rodica05 rodica05 Buna ziua, se poate beneficia de stimulent de insertie pana la 3 ani la revenirea din ccc mai devreme cu 60 zile de a face copilul 2 ani daca la incetarea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o întrebare legată se stimulentul de inserție ... Crystyana13 Crystyana13 Buna ziua, am o întrebare legată se stimulentul de inserție care acum se acorda odată cu întoarcerea la munca la împlinirea vârstei de 2 ani ai ... (vezi toată discuția)