avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie

Am beneficiat 2 ani de zile de indemnizație crestere copil. Apoi am avut certificat de handicap care expira in decembrie. Tot in decembrie implineste 3 ani.
Intrebarea mea este daca ma intorc cu 60 de zile pana la împlinirea varstei de
3 ani la locul de munca pot beneficia de stimulentul de insertie?
Sau doar in cazul in care mai aveam încadrare in grad de handicap? Ceea ce nu este cazul.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Acordare stimulentului de insertie crsulici crsulici Buna ziua, Am auzit ca, conform noii legi de la 1 iulie 2016, daca doresc sa-mi prelungesc concediul de crestere copil de la 2 la 3 ani, voi primi un ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie pentru copil cu handicap iolanda15 iolanda15 Buna ziua! Am o fetita incadrata in grad de handicap pentru care beneficiez de concediu de cresterea copilului cu handicap pana la implinirea de catre acesta ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie pentru copil incadrat in grad de handicap usor ancaelename ancaelename Buna ziua! Stimulentul de insertie se acorda pana la 4 ani ( copil incadrat in grad de handicap) daca acesta are certificat de incadrare valabil pana la 4 ... (vezi toată discuția)