avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Clarificari Licitatii publice de lucrari
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Clarificari Licitatii publice de lucrari

Referitor la licitatiile organizate de catre primariile locale, pentru executia unor lucrari, autoritatea contractanta este obligata, prin lege, sa ceara lamuriri si completari intr-un termen fixat de aceasta, a documentatiei de licitatie depuse, ori este lasata aceasta decizie la aprecierea comisiei de evaluare? Ce document legal stipuleaza acest lucru?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 10:44, 16 Noiembrie 2009
Autoritatea contractanta desemneaza Comisia de evaluare, cu alte cuvinte sunt doua chestiuni inseparabile. Baza legala: Art.71, 72, 73, ..............Art. 83 din H 925/2006.
Vedeti OG 34/2006 si HG 925/2006.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Membri comisie licitatie publica pentru atribuþii contracte achiziþii publice sorinaccio sorinaccio Bună ziua , Aş dori să ştiu dacă unul sau mai mulţi consilieri locali , respectiv Comisia Economică din cadrul Consiliului Local pot face parte ca ... (vezi toată discuția)
Derulare licitatiem deschise conform legii achizitiilor publice Lucian Dumitrescu Lucian Dumitrescu Stie cineva cum se deruleaza conform legii, adica conform literii legii o procedura de licitatie deschisa. Adica efectiv nu asa din practica. Eu am fost la ... (vezi toată discuția)
Remunerare membrii comisiei de atribuire mefistos mefistos Buna ziua As dori sa stiu daca OUG 34/2006 sau HG 925/2006 face vreo referire la remunerarea membrilor comisiilor de licitatie publica sau daca lasa la ... (vezi toată discuția)