avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Dividende trimestriale srl 2018
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Dividende trimestriale srl 2018

Buna ziua!
Se pot repartiza dividende aferente bilantului intermediar la 30 septembrie in cazul unii srl infiintat in aprile 2018?
Mi s a spus ca nu se poate si ca dividendele se vor putea incasa dupa 30 mai 2019, aferente bilantului de la sf. Anului 2018.
Care ar fi reglementarile care permit sau nu acest lucru?
Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 11 Octombrie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Plata trimestriala dividende alex_tz2000 alex_tz2000 Buna ziua! Care este ordinea corecta a lucrurilor ce trebueisc facute pentru plata dividendelor? a) Intai AGA, apoi bilant intermediar, apoi plata? sau b) ... (vezi toată discuția)
Retragere dividende 2018 2019 radulucian 22 radulucian 22 Pentru acesti 2 ani se retrag dividende pe admin, in cursul 2019, totalul depasind 12 salarii minime. Se plateste impozit 5% dividende la ridicare Se ... (vezi toată discuția)
Srl nou infiintat: cand as putea beneficia de banii castigati in septembrie, octombrie, noiembrie si decembrie 2020? iMozzie iMozzie Buna ziua, Recent am infiintat un SRL avand codul caen 6311: Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si activitati conexe. Momentan nu am gasit ... (vezi toată discuția)