avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie europeană!
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie europeană!

Buna ziua.Sotul meu este marinar,angajat pe perioada determinata(4 luni),la o companie italiana,companie care plateste pt el taxe statului italian.Intrebarea este daca cei doi copii minori(elevi) pot beneficia de alocație din partea statului italian, dar si retroactiv de la celelalte țări europene pe unde a mai avut contracte.El navigă de 14 ani pe teritoriul Uniunii Europene. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:50, 10 Octombrie 2018
Alocația europeană pentru copiii ai căror părinți muncesc în străinătate
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie copii in italia mimi7736 mimi7736 Ma intereseaza daca pot beneficia de alocatia europeana pt copiii mei,nascuti in Italia ambii,avem rezidenta aici si reditul tatalui care este insa italian ... (vezi toată discuția)
Alocatia europeana marinela141223 marinela141223 Buna ziua ma confrunt cu o problema in privinta alocatiei europene si anume eu domiciliez cu minorul in RO ,iar tatal lui munceste in Germania ,mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Alocatie minor cu parintii in strainatate pacurariu maria pacurariu maria Buna ziua, Am si eu o nelamurire......stie cineva despre indemnizatia pentru minori in cazul in care parintele lucreaza in strainatate?Mai precis am ... (vezi toată discuția)