avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită neplata amenda cventionala
Discuție deschisă în Executare silită

neplata amenda cventionala

Daca nu platesc o amenda cventionala pentru tulburarea linistii publice mi se face dosar si ma obliga la zile munca in folosul comunitatii sau mi se pune poprire pe pensie?
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 08:59, 12 Octombrie 2018
Poprirea este mult mai simplă și rapidă pentru ei. N-am auzit să se dea muncă în folosul comunității.
Ultima modificare: Joi, 11 Octombrie 2018
tonidraghici, utilizator
Se actioneaza la poprire pe venituri si numai daca nu aveti venituri se recurge la alta alternativa
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Eset o amenda contraventionala. Nu are nicio legatura cu o condamnare penala. Se instituie poprire pe pensie daca nu platiti. Si amenzile de circulatie tot contraventionale sunt. Si nu face nimeni puscarie sau munca in folosul comunitatii daca nu le achita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla daca nu platesti amenzile contraventionale? xuser xuser Ce se intampla daca cineva refuza sa plateasca amenzile contraventionale date de catre politie. Am inteles ca cele de circulatie au alt regim ca cele date pt. ... (vezi toată discuția)
Transformare amenda in munca in folosul comunitatii herescu herescu buna ziua ,a venit politia acasa la mine si m-au cautat ptr munca in folosul comunitatii ce se intampla daca refuz prestarea acestora ???? (vezi toată discuția)
Neplatã amendã și proces câstigat la tribunal mrbig00 mrbig00 Am primit două amenzi pentru tulburarea liniștii publice în 2010 și până acum nu am plătit și acum am primit un proces verbal ce ... (vezi toată discuția)