avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Se poate face recurs?!
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Se poate face recurs?!

Acum 5 luni mi-am dat angajatorul in judecată pentru neplata salariului, in prima instanta am câștigat, însă acesta a făcut apel. Ieri s-au judecat, și instanta Curții de Apel a hotărât să admită apelul, ba chiar să mă oblige la plata cheltuielilor de judecata. Hotărârea este definitivă. Întrebarea mea este daca mai pot face un recurs, sau sa contest cumva, deoarece judecătoarea dacă mă credeți nici nu mă văzuse în sala în condițiile în care când a strigat dosarul am ieșit în față și am spus prezent. După ce a audiat avocatul lor pe mine nu mai voia să mă asculte pe motiv că "trebuia să stau în sala" în condițiile în care, mă repet, am stat în sala tot timpul. Să înțeleg că asta e justiția din România? Da dreptate întotdeauna "boierului", noi restul doar "tragem de căruță"?!
Ultima modificare: Vineri, 12 Octombrie 2018
NinelM, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 14:13, 12 Octombrie 2018
Sansele de a formula o cale extraordinara de atac si de a va incadra in motivele prevazute de lege in mod limitativ sunt infime.Mergeti la un av atunci cand o sa aveti motivarea instantei de apel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel_recurs ralu_2008 ralu_2008 ce se intampla in cazul unui apel, respectiv al unui recur cand este atacata o hotarare de divort? Se reaudiaza martorii? Se au in vedere faptele petrecute ... (vezi toată discuția)
Ce înseamnă recurs liveomars liveomars Buna ziua! Am pierdut un proces in apel(cu banca) decizia instanței este ca admite apelul incident, respinge apelul principal ca nefondat, cu recurs in 30 ... (vezi toată discuția)
Contestatia in anulare DanyD DanyD Pentru judecarea unei contestatii in anulare, este necesar intreg dosarul penal in care s-a pronuntat o HJ definitiva sau este suficient doar dosarul din ... (vezi toată discuția)