avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... M-a dat afara de la locul de munca unde am contract de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

M-a dat afara de la locul de munca unde am contract de munca 4 ore pe zi

Buna ziua Ma dat afara de la locul de munca unde am contract de munca 4 ore pe zi as dori sa stiu se poate da afara fara a sta in preaviz sau fara ati da salari compesatori atata timp cat pe plan profesional nu am gresit abdolut nimic mia zis doar ca nu mai are nevoie de mine ca se intoarce o fata din prenatal. Va rog ajutati-ma
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:28, 12 Octombrie 2018
Buna ziua,
Contractul de munca pe ce perioada a fost semnat, determinata sau nedeterminata?
Ultima modificare: Vineri, 12 Octombrie 2018
Ionut.ion, utilizator
Nu mai deschideti mai multe topicuri legate de aceeasi problema .

Continuati discutia aici
www.avocatnet.ro/forum/discu...

topic closed.
Ultima modificare: Vineri, 12 Octombrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma dat afara de la locul de munca unde am contract de munca 4 ore pe zi Andreeadeeadeea Andreeadeeadeea Buna ziua Ma dat afara de la locul de munca unde am contract de munca 4 ore pe zi as dori sa stiu se poate da afara fara a sta in preaviz sau fara ati da ... (vezi toată discuția)
Sunt datasata sa luctrez undeva sambata si duminica eu in contract ... Alexandrugh Alexandrugh sunt datasata sa luctrez undeva sambata si duminica eu in contract nu muncesc in weekend ce pot face (vezi toată discuția)
Referent - incompatibilitati, limitari? Constantin Brancoveanu Constantin Brancoveanu A, referent in cadrul unei institutii publice cu durata a muncii de 8h/zi, poate sa se angajeze si in privat, unde presteaza activitati cu totul diferite? ... (vezi toată discuția)