avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Licentierea societatilor specializate in domeniul ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Licentierea societatilor specializate in domeniul sistemelor de alarmare impotriva efractiei

Buna ziua,
Dosarul care se depune trebuie sa contina si o ""declaratie pe propria raspundere cu privire la obligatia pastrarii confidentialitatii datelor si informatiilor obtinute in procesul muncii, potrivit art. 29 din Lege"".
Va rog sa-mi spuneti la care Lege face referire speta respectiva si daca exista un formular standard care se completeaza, sau pur si simplu se formuleaza o declaratie cum ca se respecta art. respectiv.
Orice alte informatii referitoare la obtinerea licentei pentru domeniul mentioat mai sus mi-ar fi de ajutor.
Multumesc,
Ultima modificare: Vineri, 12 Octombrie 2018
george-neagu, moderator
Stimate Domn,

Este vorba de Legea 333/2003

Articolul 29
Beneficiarii, conducătorii și personalul societăților specializate în domeniul sistemelor de alarmare și al mijloacelor de protecție mecano-fizice sunt obligați să păstreze confidențialitatea informațiilor referitoare la sistemele instalate sau avute în întreținere.

Va pot sta la dispoizitie cu alte informatii daca indicati in concret ce va intereseaza.
Multumesc pentru raspuns.
Pregatesc dosarul pentru obtinerea licentei si mi-ar fi de folos orice informatie in acest proces. De pilda, exista o cerere tip pentru declaratia mentioanata anterior?

In plus, nu stiu exact la ce se refera " dovada calitatii conducatorului desemnat sa conduca activitatea tehnica (certificatul constatator eliberat de ORC, actul constitutiv al entitatii comerciale, fisa postului - dupa caz)". Face referire la administratorul firmei sau directorul tehnic? Si trebuie toate cele 3 documente din paranteza sa fie la dosar?
Ultima modificare: Luni, 15 Octombrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
1. Vedeti si acest link
Formalitățile necesare licențierii pentru desfăşurarea activităților de proiectare, instalare, modificare sau întreţinere a componentelor sau sistemelor de alarmare împotriva efracţiei, potrivit H.G. nr. 301/2012, cu modificările şi completările ulterioare
[ link extern ]

dovada calităţii conducătorului desemnat să conducă activitatea tehnică (certificatul constatator eliberat de ORC, actul constitutiv al entității comerciale, fişa postului – după caz) : persoana in cauza poate fi administratorul societatii sau directorul societatii

2. Dati o declaratie pe proprie raspundere in care spuneti ca

"Declaratie pe proprie raspundere

Noi, XY SRL, cu sediul in ......... CUI...... J../../... in calitate de prestator de servicii de paza si protectie in baza contractului nr ....... incheiat cu ABC SRL cu sediul in ......... CUI...... J../../... in calitate de beneficiar, cunoscând prevederile art. 292 din Codul penal cu privire la falsul în
declaraţii, in conformitate cu prevederile art. 32, alin. (1) din Legea nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor ne obligam sa pastram confidenţialittea datelor şi informaţiilor obţinute în procesul muncii.
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Ultima modificare: Luni, 15 Octombrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Bună, am o rugăminte la care mă poate ajuta, am o societate și acum pregătesc dosarul pentru acordarea de licență în domeniul instalațiilor de sisteme de securitate, (instalare, modificare și întreținere) și la actele care trebuie la dosar se află și o declarație, care spune așa: declaraţia pe propria răspundere cu privire la obligaţia păstrării confidenţialităţii datelor şi informaţiilor obţinute în procesul muncii, potrivit art. 29 din Lege 333/2003. Cum trebuie formulată declarația?
Ultima modificare: Joi, 18 Martie 2021
Ioniță Lucian, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie confidentialitate alina_blonda20 alina_blonda20 Buna ziua, Pentru obtinerea licentei de paza se cere \"declaraţia pe propria răspundere cu privire la obligaţia păstrării confidenţialităţii datelor ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma de paza si protectie! FREDU FIN FREDU FIN Care sunt conditiile pentru a deschide o firma de Paza si Protectie, de transport valori , unde gasesc metodologia actualizata in 2016 ? ms. (vezi toată discuția)
Conditii instalare sistem supraveghere video cercetasul cercetasul In urma mai multor spargeri pe scara blocului , noi locatarii, dorim sa instalam un sistem TVCI, dar de catre noi si nu o firma specializata. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)