Buna, in cauzul und perchezitii domiciliare, este mandatul valabil daca numele detinatorului nu apare deloc? Mandatul a fost pe numele prietenului meu, el a fost prezent dar locuinta este a mea , politistii au fost si la el acasa. Mandatul a fost pe adresa mea dar fara numele meu . Este legal??
Prin domiciliu se înțelege o locuință sau orice spațiu delimitat în orice mod ce aparține ori este folosit de o persoană fizică sau juridică.
Cererea formulată de procuror trebuie să cuprindă:
a) descrierea locului unde urmează a se efectua percheziția, iar dacă sunt suspiciuni rezonabile privind existența sau posibilitatea transferării probelor, datelor sau persoanelor căutate în locuri învecinate, descrierea acestor locuri;
d) numele, prenumele și, dacă este necesar, descrierea suspectului sau inculpatului despre care se bănuiește că se află în locul unde se efectuează percheziția, precum și indicarea urmelor săvârșirii infracțiunii ori a altor obiecte despre care se presupune că există în locul ce urmează a fi percheziționat.
Încheierea instanței și mandatul de percheziție trebuie să cuprindă:
a) ;
b) ;
c) ;
d) ;
e) ;
f) descrierea locului unde urmează a se efectua percheziția sau, dacă este cazul, și a locurilor învecinate acestuia;
g) numele sau denumirea persoanei la domiciliul, reședința ori sediul căreia se efectuează percheziția, dacă este cunoscută;
h) numele făptuitorului, suspectului sau inculpatului, dacă este cunoscut;
i) ;
j) ;
k) .