avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Prescriptie raspundere suspendare permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Prescriptie raspundere suspendare permis

Buna ziua, in 2014 mi s a aplicat o sanctiune contraventionala de suspendare a dreptului de a conduce pt 30 de zile. Am contestat procesul verbal si in 2015 s a incheiat litigiul in care am pierdut. M am prezentat la politie dar au spus ca pana nu primesc sentinta si sa astept pana primesc instiintare de la ei pt a preda permisul. De atunci au trecut 3 ani si jumatate si abia acum am primit hartie de la politie sa ma prezint sa predau permisul. Nu este un termen de prescriptie pt executarea acestei pedepse contraventionale? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Pv de constatare a contraventiei, majorare la 60 de zile dupa contestare misupatrik misupatrik Buna ziua, In 04.2014 am contestat in instanta un PV de suspendare permis 30 de zile. In 12. 2018 am primit sentinta prin posta, am pierdut in fata Politiei ... (vezi toată discuția)
Prescriere suspendare permis conducere danut13 danut13 In cati ani se prescrie suspendarea permisului de conducere? Amenda luata in 2007, contestatie in 15zile, recurs, pierdut in 2008 dupa 1an si 3luni de la ... (vezi toată discuția)
Contestatie pierduta SergiuCluj SergiuCluj buna seara domnilor si doamnelor! Am si eu o mica nelamurire asupra legii si actualizarea deciziilor instantelor in baza de data, a politiei rutiere in cazul ... (vezi toată discuția)