avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Fotografii in spatiu proprietate personala
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Fotografii in spatiu proprietate personala

Buna ziua,in salonul meu de infrumusetare,coafeza care este acum angajata,isi face lichidarea si isi va deschide propria afacere in acelasi domeniu,in alta locatie.
Publicitatea facuta pe perioada angajarii se facea prin postarea pozelor coafurilor,pe facebook-ul salonului.
Dupa ce isi va deschide afacerea proprie,este legal sa foloseasca poze facute in spatiul meu (proprietate privata),pentru asi face ei publicitate?
Mentionez ca in poze apare si interiorul salonului .
Ce am eu de facut in acest caz?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 20:14, 13 Octombrie 2018
daca pagina dvs de facebook este gratuita, practic pozele sunt ale facebook. daca pagina este platita, pozele sunt ale dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fotografii in spatiu proprietate privata Christiananca Christiananca Buna ziua,este legal a se face publice,fara acordul meu, fotografii facute in incinta proprietatii mele private? Pot cere retragerea fotografiilor de pe ... (vezi toată discuția)
Reclama fără acord John2013 John2013 Buna ziua. Am avut o angajata (coafeza) la un salon da înfrumusețare. Si-a dat demisia si a deschis salon propriu. Pe contul de Facebook al salonului ei si-a ... (vezi toată discuția)
Insusire baza de date berta paul berta paul Cu ceva timp in urma am intrebat ce pot sa fac cu o coafeza care mi-a copiat baza de date(baza care se afla in salon in calculator) si dupa ce si-a dat demisia ... (vezi toată discuția)