avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... masina parcata, lovita, fara dovada emisa
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

masina parcata, lovita, fara dovada emisa

buna seara! dupa o discutie aprinsa cu vecinul, el a lovit intentionat cu tractorul pe masina mea de servici, parcat in fata portii mele, in afara partii carosabile, si lasand peste 2 m spatiu ptr pietoni. daune mari nu au rezultat, "numai" bara din fata a fost rupt. el a plecat. am sunat la 112, au venit 2 agenti de politie, mi au luat actele, peste putin timp mi au dat inapoi si au plecat, fara sa mi elibere o dovada, chiar daca a solicitat, fara a intocmi un proces verbal. Chiar m au amenintat ca ma amendeaza ptr parcarea masini in fata portii. Intrebarea mea este: ce i de facut in astfel de situatii? chiar nu au voie politistii sa mi elibere o dovada?chiar nu am voie sa parchez masina in fata casei, in afara a
partiu carosabile?

Alte discuții în legătură

Spatiul din fata casei serban008 serban008 Buna ziua, Pe strada pe care locuies daca ajung acasa dupa ora 18:30 nu prea mai gasesc locuri de parcare. In fata blocului meu este o casa si cand se ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare! Corina271 Corina271 Buna ziua! Eu nu am loc de parcare in fata portii pentru ca am doar putin loc,nu imi incape masina decat daca ocup putin spatiu din cel al vecinei. Ea nu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, de câteva zile găsesc în fața porți o mașină ... Dany320 Dany320 Bună ziua, De câteva zile găsesc în fața porți o mașină care este parcată,jumate pe trotuar și jumate pe stradă,cu roata din spate pe spațiu verde ... (vezi toată discuția)