avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Termen executare
Discuție deschisă în Executare silită

Termen executare

Buna seara,

In 2012, in urma unei executari, mi s-a pus poprire pe doua conturi (ING si BRD). In 2013, am deschis un cont la Raiffeisen, dar aceasta porprire nu a mai aparut nici pana azi in acel cont. Intre timp, contul de la ING mi-a fost inchis, iar cei de la ING mi-au spus ca imi pot deschide oricand un cont ca si cum as fi un client nou. Sunt sigur ca acea poprire nu o sa mai apara pe niciun cont, tinand cont de faptul ca in 5 ani nu a mai aparut la alta banca.

Cum pot face ca acea poprire sa fie scoasa si de la BRD? Cei de la BRD nu mi-au inchis contul, chiar daca nu l-am mai folosit mai bine de 4 ani.

Ce variante am si care sunt pasii de urmat?

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Poprire- s-a procedat corect? seby2193 seby2193 Buna ziua am o poprire pt 2 amenzi neplatite pe RAT din 2009 in cuantum de 412 lei mi-a venit acasa instiintarea de poprire in 2012 pe un cont mai vechi de ... (vezi toată discuția)
Ing mi-a inchis contul MariusYi MariusYi Buna ziua. Începand de astăzi am primit o notificare de la ING prin SMS spunandu-mi că mi-au închis contul. Nu am fost anunțat înainte, astăzi l-au ... (vezi toată discuția)
Poprire pe conturile in care efectuez plati - platesc rate - andreeabs andreeabs Buna ziua, Am luat un credit de necoie personale de la Europe Credit Bank pe care nu am reusit sa il mai achit cu ratele la zi. Ca urmare, am fost executat ... (vezi toată discuția)