avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire pe conturile in care efectuez plati - platesc ...
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire pe conturile in care efectuez plati - platesc rate -

Buna ziua,
Am luat un credit de necoie personale de la Europe Credit Bank pe care nu am reusit sa il mai achit cu ratele la zi. Ca urmare, am fost executat silit de banca pentru suma de 4600 ron. S-a instituit o poprire pe contul de salariu -RAIFFEISEN, pe contul in care platesc rata de la casa BRD si poprire pe contul in care mai platesc inca o rata pentru alt credit TRANSILVANIA.
Drept urmare a acestei executari silite: mi sa opreste 1/3 din salariu , mi se opreste 1/2 din rata pe care o platesc la prima casa si 1/3 din rata pe care o platesc pentru celalalt credit.
Cum este posibil asa ceva?
Au voie sa puna porprire pe un cont de credit.
Cum permit bancile sa se retraga acele sume de bani, avand in vedere ca sunt datorii - deci sunt banii bancilor.
Care este calea legala prin care pot sa stopez acest ABUZ.
Mentionez ca am luat legatura cu acest executor si NU STIE NIMIC, NU VEDE CONTURILE, NU STIE CAND O SA AFLE CEVA DESPRE ACEASTA SITUATIE. - HALUCINANT!!!!!
Va rog sa ma ajutati!
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 17:47, 22 Noiembrie 2017
din punctul meu de vedere nu aveti ce face

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Popriri salariu luciffere luciffere Ma aflu in urmatoarea situatie. Datorita faptului ca nu mi-am mai putu platii creditele, 3 la numar, primele doua institutii au trimis angajatorului executare ... (vezi toată discuția)
Poprire conturi inloveianca inloveianca am si eu o intrebare.tatal meu are datorie la 3 banci respectiv credit euro bank,brd si raiffeisen bank.pe cele de la brd si raiffeisen bank le-au preluat cei ... (vezi toată discuția)
Executare silita Carmen Fica Carmen Fica In urma cu 10 ani am fost administrator al unui IMM ce a intrat in insolventa . Creditor principal - Raiffeisen Bank , cu ipoteca asupra unui imobil a carui ... (vezi toată discuția)