avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Doua SRL in acelasi apartament?!
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Doua SRL in acelasi apartament?!

Buna ziua,
Intr un apartament de doua camere isi are sediul social un Srl. In adresa sediului social este mentionat si "Camera 1". Intrebarea este:
Mai pot deschide un Srl in acelasi apartamet? Automat aceeasi adresa. Dar cu mentiunea in adresa sediului cu Camera 2.
Daca da, mai pot locui acolo ca persoana fizica? Taxele la primarie se vor schimba radical? Din locatie mixta cum este acum, se va transforma in alt regim?!
Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 16 Octombrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:33, 16 Octombrie 2018
Potrivit art.17 alin.(4) din Legea privind societatile nr.31/1990, la același sediu vor putea funcționa mai multe societăți numai dacă imobilul, prin structura lui și suprafața lui utilă, permite funcționarea mai multor societăți în încăperi diferite sau în spații distinct partajate.

Numărul societățiilor ce funcționează într-un imobil nu poate depăși numărul de încăperi sau spații distincte obținute prin partajare.


În măsura în care la adresa unde se intenționează a se stabili viitorul sediu social mai există și cel puțin încă un sediu social al unei alte societăți, este necesar ca dosarul de înființare a societății sau de mutare a sediului, să cuprindă și o declarație notarială a proprietarului spațiului sau a reprezentantului societății, prin care să se declare pe propria răspundere că există o încăpere disctinctă sau un spațiu distinct partajat pentru firma respectivă.

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social in apartament cu chirias? marfan marfan Buna ziua, Pot muta sediul social al unei firme (SRL) intr-un apartament de 2 camere care are un chirias (declarat la fisc, cu contract pe un an)? Am vazut ... (vezi toată discuția)
Sediul social si administrativ-firma bcmastercompany bcmastercompany Buna ziua, vreau sa imi deschid o firma care are domeniul de activitate comert cu jucarii. Eu locuiesc intr-un apartament inchiriat si as vrea sa imi fac ... (vezi toată discuția)
Pfa - sediu profesional intr-o casa Frezia84 Frezia84 Urmeaza sa stabilim sediul profesional al PFA-ului intr-o casa. Intrebarile mele sunt: - trebuie sa individualizez cumva o camera in sensul stabilirii ... (vezi toată discuția)