avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlu propietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlu propietate

o parcela de pamant la care nu corespunde amplasamentul cel real**masurat la fata locului de cel de la cadastru si intabulare**cu cel de la oficiul de cadastru.documentatia cadastrala a fost respinsa deoarece nu corespund coordonatele,ele cuprinzand alte parcele.acum ce este de facut?ni sa spus sa dam primaria in judecata ca ar fi vina lor ca nu au dat bine coordonatele la codastru la judet.ce acte ar trebui pt a actiona in judecata inafara de acea respingere?mentionez ca sunt 9 parcele care nu corespund.doar ca numai noi avem acea respingere.ce avem de facut in continuare?
Ultima modificare: Miercuri, 17 Octombrie 2018
takytaky1, utilizator

Alte discuții în legătură

Probleme cadastru - necesitate cd lotizare monik57 monik57 buna, intampin o problema cu dosarul pentru cadastru si am primit urmatoare instiintare : imobilul ce face obiectul prezentei cereri sesuprapune cu imobilul ... (vezi toată discuția)
Cadastru gresit AFANFANA AFANFANA In anul2006 un vecin face cadastru propietati sale i-l pune hortofoto plan ,optine nr cadastral acum in 2015 doresc sa fac si eu cadastrul pe propietatea de ... (vezi toată discuția)
Cadastru adriana dj adriana dj am o hotarare definitiva si irevocabila pot face cadastru si intabularea dupa schita facuta de expert in timpul procesului sau trebuie sa platesc un alt ... (vezi toată discuția)