avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Norma de hrana
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Norma de hrana

Diin luna septembrie a.c., am luat norma de hrana impozitata cu mai mult de 10%. Care este legea sau articolul din lege care permite impozitarea normei de hrana si cu procentele aferente impozitului pt cas(25%) si a celui pt sanatate(10%), adica un procent de 45%?

Alte discuții în legătură

Impozit si contributii pfa 2018 Drupydrupy Drupydrupy Detin un Pfa impozitat la norma de venit. In 2017 am obținut venituri de 200.000 lei. Cheltuieli totale de 120.000 lei din care CAȘ 15.000. Ce contribuții ... (vezi toată discuția)
Impozit norma de hrana personal medical 2018 CecylyaMarya CecylyaMarya Am aflat la o sedinta in cadrul spitalului in care lucrez ca impozitul pe norma de hrana pe anul acesta nu este de 10% cat scria si cat ne-a fost retinut din ... (vezi toată discuția)
Pentru prima oara infiintez pfa servicii it. stoicc stoicc Salut, Pentru prima oara infiintez PFA. Ofer servicii IT. Am sediul in cluj. Va rog ajutati-ma cu cateva raspunsuri la urmatoarele: 1. Dat fiind ca ... (vezi toată discuția)