avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit norma de hrana personal medical 2018
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit norma de hrana personal medical 2018

Am aflat la o sedinta in cadrul spitalului in care lucrez ca impozitul pe norma de hrana pe anul acesta nu este de 10% cat scria si cat ne-a fost retinut din ianuarie pana in iunie 2018, ci de 45% si ca trebuie sa ni se opreasca din salariu diferenta aceasta. As vrea sa stiu va rog care este legea care atesta acest fapt (cresterea impozitarii normei de hrana de la 10 la 45%). Multumesc.

Alte discuții în legătură

Taxe si impozite pe cheltuieli de judecata! atlantiana atlantiana Azi, cand mi-am luat fluturasul de salariu - la noi vin intai fluturasii, iar banii mai pe urma - am avut o surpriza. Langa salariul meu de baza, de 729, apare ... (vezi toată discuția)
Cheltuielile de crestere si educare ale minorului corneliacarryna corneliacarryna buna ziua! in urma divortului la notar s-a stabilit custodie comuna cu domiciliul la mama iar tatal trebuie sa plateasca minorului 25% din venituri.Tatal ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie cu norma de hrana SilviAna90 SilviAna90 Buna seara, la calcularea indemnizatiei pentru concediu crestere copil este inclusa si norma de hrana? Lucrez la politia locala, venitul net realizat anterior ... (vezi toată discuția)