avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie cu norma de hrana
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie cu norma de hrana

Buna seara, la calcularea indemnizatiei pentru concediu crestere copil este inclusa si norma de hrana? Lucrez la politia locala, venitul net realizat anterior nasterii copilului era de aprox 1500 lei din care aprox 900 lei salariu net + aprox 600 lei norma hrana. Se calculeaza 85 % din 1500 sau 900 lei? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 10:53, 24 Februarie 2016
1. Daca pentru norma de hrana se retine si se plateste impozit pe venit atunci ea va fi luata in calculul indemnizatiei pentru concediu crestere copil (CCC).

2. Pentru un raspuns oficial va puteti adresa ANPIS, pe e-mail, la: anps@prestatiisociale.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie crestere copilului pentru cadrele militare popescucris popescucris Buna-seara! Sotul meu este cadru militar(caporal) de aprox 7 ani. Ne-am decis sa intre el in concediu de crestere a copilului chiar daca si eu am dreptul. ... (vezi toată discuția)
Lndemnizatie copil / drepturi de autor Margotbc Margotbc Buna ziua! Care este cuantumul indemnizatiei de crestere a copilului pentru persoanele care au contract de cesiune drepturi de autor? Sunt aceleasi beneficii ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului mama studenta ionelala ionelala Buna ziua, Sunt studenta in anul II de studiu la un program de master la o facultate de stat cu invatamant la zi. Din aprilie 2013 pana in 10 ianuarie 2014 ... (vezi toată discuția)