Buna-seara! Sotul meu este cadru militar(caporal) de aprox 7 ani. Ne-am decis sa intre el in concediu de crestere a copilului chiar daca si eu am dreptul. Intrebarea mea este: Cum se calculeaza indemnizatia de crestere a copilului unui cadru militar si daca se pune la calcul si norma de hrana?Va multumesc
1. Indemnizatia pentru concediu crestere copil (CCC) este de 85% din media veniturilor nete pe cele 12 luni premergatoare nasterii copilului (inclusiv luna nasterii) si ea este:
- de cel putin 600 lei lunar si cel mult 3.400 lei lunar daca opteaza pentru CCC pana la varsta de 1 an a copilului;
- de cel putin 600 lei lunar si cel mult 1.200 lei lunar daca opteaza pentru CCC pana la varsta de 2 ani a copilului.
2. Daca norma de hrana este impozitata atunci se ia si ea in calculul indemnizatiei pentru CCC.
Insarcinata
violeta54
Buna ziua
Am o salariata insarcinata care vrea sa-si mareasca salariul ptr. a beneficia de o indemnizatie crestere copil mai mare.
Care este plafonul de ... (vezi toată discuția)
Ccc
robitza78
sunt cadru militar si s-ar putea sa intru in concediu de crestere copil,si vreau sa stiu daca are cineva idee cam cati bani as lua.la noi militarii am inteles ... (vezi toată discuția)