Multumesc pt raspuns .nu stiu unde sa verific .mi au facut poprire pe salariu .iar eu am facut contestatie .sa va explic si cauza ...acum cam 10 ani in 2007 am luat o masina in leasing .am platit o 1 an jumate si nu am mai putut plati in continuare ratele fiind in euro cresteau.au zis sa nu mai platim si dupa 3 rate neplatite vin si ia masina .au luat o .am facut proces verbal cu starea masinii. In tot timpul asta tot mai trimitea plicuri ca mai avem sa le mai dam nu stiu cati bani .dar noi nu le am luat in seama . Ei intre timp au vandut masina la un pret f mic si acum vor diferenta de la noi . Nu stiu cu cat au vandut o ca nu ne a spus nimic .acum 3 luni am primit instiintare ca ne executa silit si dupa o saptamana au facut poprire pe salariu .de 2 luni isi trag 30%din salariu .noi am facut contestatie in termenul ala de 15 zile .dar nu am primit nimic .e normal sa dureze atat .sper sa intelegeti ce am scris.va multumesc .
Legea prescriptiei
Mihai0809
Buna ziua!in anul 2008 am achizitionat un credit de la Pirreaus Bank iar incepand cu anul 2010 nu am mai reusit sa mai platesc,in 2012 mama mea a facut o ... (vezi toată discuția)