avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestatie
Discuție deschisă în Executare silită

Contestatie

In cat timp primesc raspunsul la o contestatie facuta pt executare silita. Contestatie este facuta de 2 luni si nu am primit nimic.multumesc.
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 11:26, 21 Octombrie 2018
Se poate prescrie acest dosar ??? Sau care sunt regulile pt a se puteaprescrie ?!?
Ultima modificare: Vineri, 19 Octombrie 2018
Dana Buica, utilizator
Temeiul contestatiei este pe prescriptia dreptului...banuiesc. Fond-ul este primul stadiu procesual. Daca nu s-a dispus inca termen inseamna ca instantele de judecata sunt foarte ocupate si urmeaza. Depinde si la ce judecatorie aveti. Discutati cu avocatul cel mai bine si intrebati daca are info.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare imprumut neplatit Bogdan2550 Bogdan2550 Buna ziua! Am fost contactat de un operator de la o firma de recuperatori in legatura cu un imprumut la banca neachitat. Imprumutul (facut acum 5-6 ani) a fost ... (vezi toată discuția)
Poprirea si..prescriptia executarii silite Irina S. Irina S. Care este cadrul procedural prin care pot invoca prescriptia executarii silite impotriva unei popriri? Fac contestatie la executare in 15 zile de la da ... (vezi toată discuția)
Legea prescriptiei Mihai0809 Mihai0809 Buna ziua!in anul 2008 am achizitionat un credit de la Pirreaus Bank iar incepand cu anul 2010 nu am mai reusit sa mai platesc,in 2012 mama mea a facut o ... (vezi toată discuția)