avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... trebuie sa imi schimb permisul auto?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

trebuie sa imi schimb permisul auto?

Buna ziua! Am si eu o mare nelamurire in legatura cu valabilitatea permisului de conducere. Am obtinut permisul in Romania, in urma cu aprope 10 ani, urmand sa imi expire pe 6 ianuarie 2019. In schimb, la inceputul lui 2017, deoarece am fost plecat in UK, am preschimbat permisul romanesc cu unul englezesc care are valabilitate pana in 2027. Acum m-am intors in tara si circul cu permisul de UK. Intrebarea mea este daca pot circula in continuare cu acest permis si dupa data de 6 ian 2019 fara a avea probleme, sau pur si simplu trebuie sa merg sa imi fac din nou permis de conducere romanesc?

Alte discuții în legătură

Proces in desfasurare cu politia rutiera, plecare in uk Loredana Dobre Loredana Dobre Buna ziua. Urmeaza sa plecam in Uk iar sotul meu se afla in proces cu Politia Rutiera. Pe scurt e posibil sa i se suspende permisul. In momentul in care ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere suspendat in uk Alexx12 Alexx12 Buna ziua , am si eu o intrebare . Dacã mi-a fost suspendat dreptul de a conduce in Anglia , pot conduce in Romania ? Tin sã precizez cã permisul era ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in anul 2013 am avut un accident cu motocicleta, in ... Alexandru2021 Alexandru2021 Buna ziua! In anul 2013 am avut un accident cu motocicleta, in urma accidentului am stat in coma timp de 6 zile și mi sa întocmit dosar penal pentru ucidere ... (vezi toată discuția)