avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi

Marți, 15 aprilie, are loc evenimentul: Reges-Online - Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata retroactiva a contributiilor la sanatate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata retroactiva a contributiilor la sanatate

In momentul de fata nu sunt asigurat medical la stat. Doresc sa platesc retroactiv contributiile la stat. Va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac. Mentionez ca nu sunt angajat in prezent.

Alte discuții în legătură

Carnet de munca ContSters76364 ContSters76364 Buna ziua, A-si dori sa stiu si eu cum pot afla daca se mai poate plati carnetul de munca dupa o luna de neplata a acesteia,fara a exista ... (vezi toată discuția)
Plati pentru pfa tecson11 tecson11 Buna ziua, Am si eu o problema,doresc sa devin P.F.A si am inteles ca pentru faptul ca PFA are statutul de angajator ,la pensii trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Asigurare de sanatate mariacoman mariacoman buna ziua. daca nu sant angajat si nu am nici o sursa de venit sant obligata sa platesc contributie la asigurari de sanatate pe perioada aceasta? stiu ca nu ... (vezi toată discuția)