avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cazier angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cazier angajare

Daca am cazier pentru savarsirea unei infractiuni pot sa ma angajez ca bugetar?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:11, 20 Octombrie 2018
Despre ce infractiune este vorba?
Frauda
Ce fel de frauda ? Daca nu ne dati mai multe detalii ne este greu sa dam un sfat/ o idee.

Postul este de personal contractual sau functionar public?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare si numire sef persoana cu cazier in autoritate publica images images Intrebarile mele sunt: - se poate angaja o persoana care a facut puscarie vreo 4ani intr-o institutie sau autoritate publica fara ca ea sa aiba obtinuta ... (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara ,angajatul in concediu medical ciric luminita ciric luminita Buna seara,imi puteti spune daca angajatorul a procedat corect in situatia in care s-a constituit o comisie de disciplina pe baza unei sesizari facute unui ... (vezi toată discuția)
Participare la concurs sau interviu banu_caterina1 banu_caterina1 Ti se poate interzice participarea la concurs sau interviuri pe motiv că esti pericol public daca ai aprins niste hârtii intr_o cratita in balcon? (vezi toată discuția)