avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... baie discoteca
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

baie discoteca

Buna ziua! Vreau sa deschid o discoteca intr-un sat din Giurgiu. Cladirea este un camin cultural. Primarul a platit o firma pentru a trage apa curenta, insa firma respectiva a dat faliment...ceea ce inseamna ca va mai dura ceva pana se va solutiona problema.Vreau sa stiu daca este absolut necesara o baie cu apa curenta sau daca se poate da drumul la discoteca cu un wc fara chiuveta si apa curenta...macar pana vom putea sa mai investim noi, sau pana se va solutiona problema prin primarie.Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Debransare apa rece ralu30 ralu30 Buna ziua, Am un vecin care are apa rece si calda doar la bucatarie,la ambele bai s-a debransat acum 13 ani cu acordul asociatiei.As dori sa stiu daca este ... (vezi toată discuția)
Salut, vreau sa deschid o frizerie și am nevoie de un grup sanitar, ... Ciprian625183 Ciprian625183 Salut, vreau sa deschid o frizerie și am nevoie de un grup sanitar, spațiul este limitat și as vrea sa fac baie de 0.8x1m care sa aiba un wc si o chiuveta, ... (vezi toată discuția)
Lege numar minim de toalete in functie de numarul angajatilor H0r4c3 H0r4c3 Buna ziua, Exista o lege care sa stabileasca numarul minim de toalete la 100 de angajati (intr-o cladire de birouri)? Multumesc. (vezi toată discuția)