avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Oportunităţi de colaborare Legalnet cauta redactori
Discuție deschisă în Oportunităţi de colaborare

Legalnet cauta redactori

Legalnet cauta studenti la drept / economie pentru pozitia de redactor la publicatiile Avocatnet.ro si Calatoreste.ro. Doritorii sunt invitati sa trimita un scurt text de prezentare (nu CV ori scrisoare de intentie) la mihaela@avocatnet.ro. Data limita a trimiterii anunturilor este 14 aprilie 2006. Va multumim!
Cel mai recent răspuns: RamonaIoana , utilizator 20:07, 8 Noiembrie 2006
Sunt student in anul ll la drept Spiru Haret ID.
Am loc? brinza_petrica@yahoo.com
Sunt student in anul ll la drept Spiru Haret ID.
Am loc? brinza_petrica@yahoo.com
Oricine poate sa aiba loc.

Trimite email unde trebuie trimis si toate emailurile o sa fie luate in considerare. Mai mult, promit sa discutam macar cu toti cei care ne-au trimis cereri de angajare.

Alin Popescu
MULTUMESC!
MULTUMESC!

Alte discuții în legătură

Se cauta redactori, part time, in bucuresti Admin Admin Legalnet cauta studenti la drept / economie / jurnalism pentru pozitia de redactor la publicatiile Avocatnet.ro si Calatoreste.ro. Job-ul este part time si ... (vezi toată discuția)
Eliberari diplome spiru haret adriana rus adriana rus am terminat anul trecut psihologia la id spiru haret si doream sa aflu cum intru in posesia diplomei de bacalaureat si mi s-a spus ca nu se elibereaza numai cu ... (vezi toată discuția)
Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)