avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Oportunităţi de colaborare Se cauta redactori, part time, in Bucuresti
Discuție deschisă în Oportunităţi de colaborare

Se cauta redactori, part time, in Bucuresti

Legalnet cauta studenti la drept / economie / jurnalism pentru pozitia de redactor la publicatiile Avocatnet.ro si Calatoreste.ro.
Job-ul este part time si necesita prezenta la sediul LegalNET din Bucuresti in fiecare zi a saptamanii.
Doritorii sunt invitati sa trimita un scurt text de prezentare (nu CV ori scrisoare de intentie) la mihaela@avocatnet.ro. Data limita a trimiterii anunturilor este 14 aprilie 2006. Va multumim!
Cel mai recent răspuns: Cabinet Av. Irina Rosulescu , Avocat 18:38, 11 Octombrie 2006
mai e valabil?

Legalnet cauta studenti la drept / economie / jurnalism pentru pozitia de redactor la publicatiile Avocatnet.ro si Calatoreste.ro.
Job-ul este part time si necesita prezenta la sediul LegalNET din Bucuresti in fiecare zi a saptamanii.
Doritorii sunt invitati sa trimita un scurt text de prezentare (nu CV ori scrisoare de intentie) la mihaela@avocatnet.ro. Data limita a trimiterii anunturilor este 14 aprilie 2006. Va multumim!

Mai e valabil? Va rog raspuns.
exista cumva posibilitatea de a colabora pe partea de dreptul muncii sau slariazare cu orice firma??

exista cumva posibilitatea de a colabora pe partea de dreptul muncii sau slariazare cu orice firma??

Ce legatura are ce ai intrebat cu topicul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalnet cauta redactori Admin Admin Legalnet cauta studenti la drept / economie pentru pozitia de redactor la publicatiile Avocatnet.ro si Calatoreste.ro. Doritorii sunt invitati sa trimita un ... (vezi toată discuția)
Ce faci dupa ce ai absolvit facultatea de drept? Manuela23 Manuela23 Am terminat Facultatea de Drept si continui in anul II la ASE. Imi doresc sa am un job part time pentru a nu avea probleme la facultate. Ma numar printre cei ... (vezi toată discuția)
Mesaj catre cabinetele de avocatura. ContSters91097 ContSters91097 Buna, Doresc sa trimit niste mailuri catre anumite cabinete de avocatura pentru a sugera o perioada de practica. Mentionez ca sunt student in anul 3, ... (vezi toată discuția)